Auto's flink beschadigd door brand op parkeerplaats in Zwolle

Een drietal voertuigen zijn in de nacht van zondag op maandag beschadigd geraakt bij een felle autobrand op een parkeerplaats aan de Dollard in Zwolle. De hulpdiensten werden omstreeks een uur 's nachts gealarmeerd voor de autobrand. Ter plaatse aangekomen bleek er een felle brand te woeden in een Volkswagen Polo. De personenauto links en de bedrijfsbus rechts van de brandende auto werden ook door de brand aangestraald. Doordat vermoedelijk de brandstoftank scheurde, ontstond er ook nog kortstondig een vloeistofbrand. De brandweer heeft met schuim de brand kunnen blussen. In de bedrijfsbus stonden ook nog enkele flessen met potentieel gevaarlijke stoffen, maar deze hebben uiteindelijk niet meer voor gevaar gezorgd.

De politie sluit brandstichting niet uit en gaat de autobrand laten onderzoeken.

Locatie Reageren 742x

Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Politie onderzoek schietincident bij parkeergarage winkelcentrum Zwolle Zuid
Gewonde bij kopstaart aanrijding IJsselallee Zwolle
Gewonde bij (mogelijke) steekpartij in woning in flat Palestrinalaan Zwolle
ZO 4,7km/h
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Ook nieuw met de nieuwe matrixborden op de A28 bij Zwolle: ( 100 ) op de borden. Geen idee of dit ook de bedoeling is, maar de rode rand deed het dus wel. #dashcam @RWSverkeersinfo https://t.co/JGquuq0LGa
Dinsdag 20 oktober 2020 - 00:49
Maar gelukkig reed hij niet te hard… ???? #nietvoorniX ‘Netjes voor de adreasstrips’ naar links. #kuch https://t.co/1EGYKvOtBo
Dinsdag 20 oktober 2020 - 00:47
Uurtje of 16.15u. Bijna klaar met je werkdag. En dan dit. Het was weer zo’n maandag. ???? @ Haren Gn https://t.co/PkTlJojH2y
Maandag 19 oktober 2020 - 22:40
@VNOGregio hebben jullie info over de middelbrand in Hattem?
Maandag 19 oktober 2020 - 14:49
Brandweer Hattem is opgeroepen voor een middelbrand bij een gebouw aan de Hessenweg in Hattem. Ook de hoogwerker is opgeroepen. Ik kan zelf die kant momenteel niet op. Mocht iemand meer weten, info is welkom!
Maandag 19 oktober 2020 - 14:21
[Brandweer 11:40.41] P 2 BON-11 Overig (Gas lekkage) (binnen) Prinses Irenelaan Wezep 066741
Maandag 19 oktober 2020 - 11:40
[Politie 07:58.16] Aanrijding Letsel Nieuweweg Hattem
Maandag 19 oktober 2020 - 07:58
[Traumahelikopter 11:46.52] A1 (mmt) (DIA) 13991 Rit 92393 Wapenveld Groteweg regio 06
Zondag 18 oktober 2020 - 11:47
@vandebeekgerrit Niet zelf, wel meegereden. Desondanks: waarom niet wat rustiger de kruising benaderen zodat veilig stoppen nog wel kan? Niet meer kunnen stoppen vanwege lading/remweg moet geen argument zijn.
Zaterdag 17 oktober 2020 - 00:17
[Politie 23:37.40] Aanrijding Letsel Nieuwe Zuidweg Kamperweg Heerde