Nieuwsarchief

Fietsster gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Wezep

Een fietsster is dinsdagmiddag rond tien over twaalf gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Zuiderzeestraatweg met de Wolthuisweg / Ruitersveldweg in Wezep. Op de oversteek bij de Boni supermarkt werd de vrouw op haar fiets aangereden door een automobilist die in de richting van de kruising met de Veluwelaan reed. De fietsster kwam ten val en raakte onder andere gewond aan haar hoofd. Aanvankelijk werd naast de twee ambulances ook een traumahelikopter gealarmeerd omdat de verwondingen dermate ernstig leken dat de meldkamer het nodig vond om een traumahelikopter te alarmeren. Bij aankomst van de ambulances bleek dat de vrouw (weer) aanspreekbaar was en hoefde de traumahelikopter gelukkig niet meer ter plaatse te komen. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Om te achterhalen hoe het ongeval kon gebeuren werd de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie ter plaatse gevraagd. De kruising van de Zuiderzeestraatweg met de Wolthuisweg / Ruitersveldweg was enige tijd afgesloten. Het verkeer moest omrijden via de Noordsingel of via de Kerkweg.


Locatie 2 reacties 1.739x


Reacties (2)

A. DokterDinsdag 13 oktober 2020 – 20:09
Ondanks dat grote bord waarop toch duidelijk het woord "STOP" staat, stopt er nagenoeg NIEMAND. Men denkt het wel gezien te hebben.

b artsWoensdag 14 oktober 2020 – 18:00
waarom een gevaarlijke oversteek maken
van een simpele weg


Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Achtervolging vanuit Wezep eindigt bij Oldebroek, verdachte aangehouden in Oosterwolde Gld
Steekpartij met vijf gewonden in Wezep, 34-jarige man uit Hattem aangehouden
Van knaloranje naar natuurlijk wit licht op de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek en Zwolle
Het weer in Wezep
Zonnig 11,7°C
N 11,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Nieuws: Automobiliste over de kop op de Stadsweg 't Harde - https://t.co/8jmNhqHLZ8 (foto's) https://t.co/7R9uC0cLKN
Maandag 26 oktober 2020 - 10:51
[Politie 07:30.08] Aanrijding Letsel Schietweg 't Harde
Maandag 26 oktober 2020 - 07:30
RT @ds_Zwolle Mogelijk verkeerslichten bij oprit A28 Zwolle-Centrum na tientallen ongevallen https://t.co/KReANPAFoz
Maandag 26 oktober 2020 - 06:06
RT @djidee Ha, statistiek en verbanden leggen op zijn best. https://t.co/cyf5HwVBUG
Zondag 25 oktober 2020 - 20:23
RT @De_Stentor Doodgereden agent (28) wilde aangereden dier van de weg halen https://t.co/B8x46drtdZ
Zondag 25 oktober 2020 - 18:53
@PeterMM_rws Haha ja, precies. Om half een ’s nachts voordat de wintertijd überhaupt in gegaan is. ???? Ligt het niet aan de volle maan?
Zondag 25 oktober 2020 - 10:43
@dicktimmerman Politiek gezien is het makkelijker om budget vrij te maken voor snelheidshandhaving en met camera’s mobiele telefoon vasthouders te pakken. Maar grotere inzet op VROS en minder op geautomatiseerd controleren zou wellicht al meer helpen.
Zondag 25 oktober 2020 - 09:14
Uiteraard snap ik dat de focus waarschijnlijk nu ergens anders ligt bij de politie, maar ik hoop dat er snel duidelijkheid komt over waarom de politieauto op de rijbaan stilstond (agenten waren buiten de auto). I.h.k.v. incident management belangrijk om te weten & er van te leren
Zondag 25 oktober 2020 - 08:39
Helaas kwam bij een ander ongeval op de A270 bij Nuenen gisteravond laat wel een 28-jarige politieagent om het leven toen het dienstvoertuig van achteren aangereden werd. De andere agent liep ook verwondingen op. Ontzettend triest en heftig. https://t.co/YikyQf0qN9
Zondag 25 oktober 2020 - 08:34
Bizar wakker worden deze ochtend als je kijkt naar het aantal ongevallen op de snelwegen in Brabant afgelopen nacht. Op de A59 bij Made een bedrijfsbus vol ingereden op een auto van Rijkswaterstaat. Gelukkig bleef daar de weginspecteur ongedeerd. https://t.co/w5vQXcownq
Zondag 25 oktober 2020 - 08:31