Nieuwsarchief

Auto dwars voor vrachtwagen op de A28 bij Zwolle

Op de A28 bij Zwolle-Zuid is vrijdagmiddag rond tien over twaalf een automobiliste dwars voor een vrachtwagen komen te staan met haar voertuig. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de invoegstrook van de toerit van Zwolle-Centrum bij afslag Zwolle-Zuid op de rijbaan richting knooppunt Hattemerbroek. Naar verluidt zou er al een auto op het laatste moment vanaf de invoegstrook de vrachtwagen voor zijn gegaan. De auto die daar ook nog eens achteraan kwam werd door de vrachtwagen geraakt.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto is door bergingsbedrijf Wolves geborgen. De rechterrijstrook was tijdelijk afgesloten en het verkeer werd kort door de weginspecteur van Rijkswaterstaat stilgezet toen de vrachtwagen even iets achteruit moest rijden. De vertraging liep op tot ongeveer een kwartier extra reistijd.
Locatie Reageren 1.633x


Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Politie start onderzoek na aantreffen gewonde vrouw bij bushalte Luttenbergstraat Zwolle
Opnieuw autobrand in Zwolle, weer vermoeden van brandstichting
Automobilist negeert stopteken politie en komt in botsing met politieauto in Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 1,9°C
N 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@IntoBits @Het_OM Dat lijkt mij geen ‘offline’ iets maar meer een technisch mankement waarbij je normaal gesproken een uitlogpagina hoort te zien oid op basis van de aangeroepen bestandsnaam. Probeer eens in een andere browser / privevenster?
Maandag 30 november 2020 - 12:58
Nieuws: Politie start onderzoek na aantreffen gewonde vrouw bij bushalte Luttenbergstraat Zwolle - https://t.co/ioyTGtoXf3 (foto's & video) https://t.co/5QbvmTFjaq
Maandag 30 november 2020 - 02:39
De brandweer van Heerde werd zondagmiddag rond kwart voor zes gealarmeerd voor een ongeval op de Eperweg bij Heerde. Daar vond een kopstaart aanrijding plaats. De brandweer is ter plaatse geweest voor controle van een van de betrokken voertuigen ivm aanwezigheid LPG installatie. https://t.co/VJ3CmMRa4H
Maandag 30 november 2020 - 01:53
Nieuws: Gewonde bij brand in woning Naaldeweg Noordeinde Gld - https://t.co/v7g5vHbCUK (foto's) https://t.co/1hrPafoxBW
Maandag 30 november 2020 - 01:50
[Politie 17:38.48] Aanrijding Letsel Eperweg Heerde
Zondag 29 november 2020 - 17:38
Och nee, alweer. Gelukkig is Stroll er uit en oké. #f1 https://t.co/GUOp5c0ko2
Zondag 29 november 2020 - 16:42
RT @wbuxtonofficial Dr Ian Roberts and Alan van de Merwe. Whoever is staying in the FIA hotel, buy these boys a large brandy tonight. https://t.co/Hz3FxyEVZJ
Zondag 29 november 2020 - 16:20
@dicktimmerman Op SkySports F1 wordt gesproken over dat als de halo er niet was, de helm de klap met de vangrail had moeten opvangen omdat de auto vol door de vangrail klapte. Dan had Grosjean het nooit overleefd.
Zondag 29 november 2020 - 15:59
@dicktimmerman Hij is ook wel aangetikt door Kvyat, maar dat naar rechts sturen lijkt inderdaad wel te komen door het stuk rommel.
Zondag 29 november 2020 - 15:54
Het lijkt er op dat Grosjean 'debris' op zijn rechtervoorwiel / voorvleugel heeft gekregen vlak voor zijn crash. #f1 https://t.co/wvICnMneGj
Zondag 29 november 2020 - 15:50