Nieuwsarchief

Gewonde en acht aanhoudingen bij steekpartij Sprengen College in Wapenveld

Bij het Sprengen College aan de Groteweg in Wapenveld zijn maandagochtend acht aanhoudingen verricht na een steekpartij waarbij een minderjarige jongen zwaargewond is geraakt. De vechtpartij waarbij volgens de politie gestoken is vond rond tien over tien 's ochtends plaats in een van de lokalen van het complex. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Onderweg is de traumahelikopter geland in de berm van de A50 bij Heerde. Daar is de arts van de traumahelikopter overgestapt op de ambulance.

Bij het complex aan de Groteweg werden ondertussen acht scholieren aangehouden door de politie. Zij kregen allen papieren zakken om de handen heen voor verder onderzoek. Volgens de politie zijn de scholieren naar het politiebureau overgebracht voor verder verhoor. Omdat het om minderjarigen gaat, doet de politie verder geen mededelingen.

De politie heeft na het steekincident uitgebreid onderzoek gedaan. De Forensische Opsporing en Tactische Recherche waren ter plaatse om onderzoek te doen.


Locatie Reageren 5.492x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld
Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Zonnig 8,2°C
WZW 13,0km/h
1,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier