Nieuwsarchief

Vermoeden van brandstichting bij autobrand Von Weberhof Zwolle

De brandweer en politie werden in de nacht van zaterdag op zondag rond tien voor een gealarmeerd voor een autobrand in het Von Weberhof in Zwolle. Op de parkeerplaatsen in het hof werd een auto aangetroffen waarbij linksachter brand was uitgebroken. De brandweer kon voorkomen dat de auto volledig uitbrandde, maar met name bij de kofferbak was veel brandschade. Opvallend detail was verder dat op de band linksvoor een brandstof-achtige substantie aanwezig leek te zijn, evenals rechtsachter. Rechtsachter is ook enige brandschade zichtbaar. Er wordt dan ook rekening gehouden met het vermoeden van brandstichting. De auto is door bergingsbedrijf Wolves geborgen. De politie heeft de omgeving nog afgezocht naar eventueel aanwezige sporen en zou daarbij ook enkele spullen aangetroffen hebben. Ook werden afvalcontainers in de buurt gecontroleerd. Half januari werd er ook al een auto ontdekt waarbij een brandstof-achtige substantie op de banden aanwezig was.
Locatie Reageren 1.955x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Dode (21) en zwaargewonde (59) bij zeer tragisch ongeval op de A28 bij Zwolle: auto geplet tussen vrachtwagens
Gewonde bij steekpartij Philosofenallee Zwolle, politie doet onderzoek
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,0°C
WZW 11,2km/h
4,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier