Nieuwsarchief

Auto meerdere keren over de kop op de Akkerweg bij Zalk

Een automobiliste is zaterdagavond met haar auto van de weg geraakt op de Akkerweg bij Zalk en waarschijnlijk meerdere keren over de kop gevlogen. Het ongeval gebeurde zaterdagavond tussen half 10 en 10 uur op de Akkerweg in het buitengebied van Zalk. De bestuurster kwam uit de richting van de Burgemeester Hardenbergweg en heeft in het pikkedonker een flauwe bocht over het hoofd gezien. De auto kwam naast de weg terecht, klapte in een wal en vloog vervolgens meerdere keren over de kop gezien de schade aan het weiland. De auto kwam vervolgens op de kop tot stilstand in het weiland.

De bestuurster kon na de klap zelf uit de auto komen en is naar een naastgelegen boerderij gelopen om hulp te vragen. Ze zou onder andere een hoofdwond aan het ongeval over hebben gehouden. De motoragent die op de melding van het ongeval was afgekomen constateerde bij het ter plaatse komen dat het wel een forse impact heeft gehad op de auto, waarop hij besloot om alsnog een ambulance ter plaatse te laten komen. De vrouw is door ambulancepersoneel behandeld en kon later door familie naar huis worden gebracht. De berger van bergingsbedrijf Stouwdam heeft met een lier de auto weer rechtop gezet en uit het weiland getrokken.
Locatie Reageren 3.850x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld
N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 17,8°C
WZW 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier