Nieuwsarchief

Arrestatieteam ingezet vanwege verward persoon in woning Zwolle Zuid

Het arrestatieteam heeft dinsdagmiddag een verward persoon uit een woning aan de Wolthuismarke in Zwolle gehaald. De hulpdiensten werden kort na het middaguur gealarmeerd voor de dreigende situatie. De persoon in de woning vormde een gevaar voor zichzelf en voor de omgeving en zodoende werd het arrestatieteam (AT) ingezet. De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) van de Koninklijke Marechaussee kwam met spoed en veel voertuigen ter plaatse. Nadat zij zich hadden omgekleed en een plan van aanpak hadden gemaakt werd de instap bij de woning gedaan. Daarbij werden flash bangs gebruikt. De bewoner van de woning is door het AT aangehouden. Omdat de man gewond raakte is hij per ambulance en onder begeleiding van het AT naar het ziekenhuis overgebracht. Vanwege de inzet waren diverse straten rondom de woning afgezet door de politie. Ook de brandweer heeft stand-by gestaan.


Locatie Reageren 2.664x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Inbraak / ramkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Het weer in Wezep
Regen 5,4°C
N 19,4km/h
11,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier