Nieuwsarchief

Bedrijfsbus botst achterop personenauto bij verkeerslichten N50 Zalk

Op de N50 bij Zalk zijn vrijdagmiddag rond tien voor vier een bedrijfsbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde bij de verkeerslichten bij verzoringsplaats Zalkerbroek. De bestuurster van de personenauto zou in de remmen zijn gegaan voor het verkeerslicht dat op rood sprong. De bestuurder van de bedrijfsbus lijkt gezien de schade met een flinke snelheid achterop de personenauto te zijn gebotst. De schade aan beide voertuigen was fors te noemen voor een kopstaart aanrijding. De bestuurster van de auto is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval waren ter hoogte van de verkeerslichten twee van de drie rijstroken afgesloten. Bergingsbedrijf Stouwdam was snel ter plaatse om de voertuigen te bergen. De weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft een ZOAB cleaner van Van der Kolk ter plaatse laten komen om het wegdek te reinigen. Door het ongeval en de opruimwerkzaamheden ontstond er een flinke file vanaf knooppunt Hattemerbroek.
Locatie Reageren 2.371x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld
N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,3°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier