Nieuwsarchief

Uitwijkmanouevre eindigt in kopstaart aanrijding op de Westenholterallee in Zwolle

Een personenauto en bedrijfsbusje zijn woensdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Westenholterallee in Zwolle. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het ongeval ontstond toen zowel de personenauto als de bedrijfsauto op de linkerrijstrook reden. Voor hen reed een vrachtwagen die plotseling bij de verkeerslichten vanaf de rechterrijstrook voor rechtdoor naar links schoot, naar het voorsorteerstrook voor linksaf. De bestuurder van de personenauto en bestuurder van de bedrijfsbus moesten uitwijken, kwamen op de rechterrijstrook voor rechtdoor terecht. Het verkeerslicht sprong ondertussen snel op rood, waarbij beide voertuigen vol in de ankers moesten om nog tijdig tot stilstand te komen voor het rode verkeerslicht. De bestuurder van de bedrijfsbus botste daarbij achterop de personenauto.

Beide voertuigen liepen flinke schade op bij de kopstaart aanrijding. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Een deel van de kruising is afgesloten geweest voor het verkeer tijdens de berging van beide voertuigen.
Locatie Reageren 1.465x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Het weer in Wezep
Regen 9,1°C
N 13,0km/h
8,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier