Gewonde bij kopstaart aanrijding op de Zuiderzeestraatweg bij Wezep

Op de Zuiderzeestraatweg bij Wezep is dinsdagmiddag rond tien voor half zes een automobilist gewond geraakt bij een ongeval. Drie voertuigen raakten betrokken bij een kopstaart aanrijding in de staart van de file die vanaf de afrit van de A28 bij Wezep terugsloeg in de richting van de Kamperstraatweg. Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer van Wezep gealarmeerd. Het slachtoffer was echter bij aankomst van de brandweer al uit het voertuig. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Twee van de drie voertuigen moesten door bergingsbedrijf Stouwdam worden geborgen. De Zuiderzeestraatweg was korte tijd afgesloten voor het verkeer tussen het Jan Boerswegje en de Kamperstraatweg.

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto in de berm bij kopstaart aanrijding op de A28 tussen 't Harde en Wezep
Kettingsbotsing met zes voertuigen op de A28 bij Wezep: snelweg dicht
Scooterrijder gewond na botsing met auto Kerkweg Ruitersveldweg Wezep

@Ruben0570 Zeker, ik heb de column gelezen. En zoals vaker bij meningen kan het gebeuren dat degene die het uit niet altijd volledig op de hoogte is van wat er allemaal mee speelt op de achtergrond.
Woensdag 20 oktober 2021 - 09:02