Auto uitgebrand aan de Rietbergmate in Zwolle

De brandweer van Zwolle werd in de nacht van zondag op maandag rond tien voor drie gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Rietbergmate in Zwolle Zuid. Daar trof de brandweer een auto aan die grotendeels in brand stond. De brandweer had de brand snel onder controle, desondanks was de auto al verwoest. De brandweer heeft tijdens het blussen een lachgascilinder uit de auto gehaald. De politie houdt rekening met brandstichting: de auto is na het blussen door de brandweer voorzien van afzetlinten. Ook was te zien dat zowel de voor- als achterkant van de auto vlam hebben gevat. Maandag overdag zal er verder onderzoek plaatsvinden. De politie was in de buurt al bezig met het spreken van buurtbewoners.

Locatie Reageren 340x

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Overval op Kruidvat filiaal Bachplein Zwolle
Te water geraakte vrouw uit stadsgracht gered in Zwolle
Tweede autobrand in week tijd in Zwolle: wederom vermoeden van brandstichting