Nieuwsarchief

Aanhanger belandt boven op auto bij ongeval N308 Zuiderzeestraatweg Wezep

Bij een kopstaart aanrijding op de N308 Zuiderzeestraatweg tussen Wezep en Oldebroek is woensdagochtend een aanhanger boven op een personenauto terecht gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor acht tussen de kruisingen met de Hogenbrinkweg en de Vollenhofsweg. De bestuurder van de bedrijfsbus met aanhanger moest afremmen voor verkeer voor hem en stond bijna stil op de rijbaan, toen de bestuurster van de auto met volle snelheid op de aanhanger in reed. De aanhanger kwam vast te zitten boven op de personenauto.

De vrouw is volgens de politie voor controle door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bedrijfsbus bleef ongedeerd. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om met de kraan op de bergingsauto de aanhanger omhoog te tillen zodat met de lier de auto onder de aanhanger vandaan gehaald kon worden. De Zuiderzeestraatweg is enige tijd afgesloten geweest tussen de Hogenbrinkweg en de Rambonnetweg.


Locatie Reageren 4.342x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Man aangehouden na wilde achtervolging door Wezep: verdachte ramt politieauto
Automobiliste botst met volle snelheid tegen pijler van dak tankstation A28 Wezep
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,1°C
km/h
9,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier