Nieuwsarchief

Buschauffeur (68) overleden bij tragisch ongeval met touringcar in Elburg

Een 68-jarige man uit Elspeet is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een tragisch ongeval met een touringcar in Elburg. Bij het MFC 't Huiken aan de Clakenweg stond de touringcar geparkeerd. De buschauffeur vervoerde schoolklassen naar de gymzaal in het gebouw. Terwijl een schoolklas in de bus zat, is de buschauffeur zijn bus gaan inspecteren vanwege een mogelijk technisch mankement. Door nog onbekende oorzaak zakte de bus naar beneden toen de man in de wielkast bezig was. De man kwam bekneld te zitten en overleed ter plaatse. De gealarmeerde hulpdiensten konden helaas niks meer voor het slachtoffer betekenen.

De schoolklas met kinderen is opgevangen en zijn later door ouders opgehaald. De politie heeft samen met de arbeidsinspectie onderzoek gedaan naar de oorzaak van het tragische ongeval. De Clakenweg werd gedeeltelijk afgesloten. Na het onderzoek is de bus door bergingsbedrijf Stouwdam afgesleept, zodat er later elders aanvullend onderzoek gedaan kan worden.


Locatie Reageren 3.593x

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Bootje zinkt in de haven van Elburg
Auto gekanteld bij ongeval met tegenligger N309 Eperweg Elburg
Grote uitslaande brand in oud schoolgebouw in Elburg
Het weer in Wezep
Bewolkt 12,9°C
Z 3,2km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02