Nieuwsarchief

Drie gewonden bij ongeval op kruising Katerdijk - toerit A28 Zwolle-Centrum

Op de kruising van de Katerdijk met de toerit van de A28 bij Zwolle-Centrum zijn zaterdagavond om acht uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een automobiliste komende uit de richting van het centrum wilde op de Katerdijk linksaf slaan om de A28 op te gaan. Daarbij verleende ze geen voorrang aan een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam. De auto die vanaf de Blaloweg / Zwartewaterallee kwam botste vol in de zijkant van de andere auto. De bestuurder van de gele auto zou geen gordel hebben gedragen en hield (onder andere) vermoedelijk nekletsel over aan het ongeval. De brandweer heeft dit slachtoffer rechtstandig uit het voertuig gehaald. Hiervoor moest het dak worden weggeknipt.

Vanwege het ongeval was de kruising van de Katerdijk met de toerit afgesloten voor het verkeer. Drie slachtoffers (een man, twee vrouwen) zijn per ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen.


Locatie Reageren 1.182x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Dode (21) en zwaargewonde (59) bij zeer tragisch ongeval op de A28 bij Zwolle: auto geplet tussen vrachtwagens
Gewonde bij steekpartij Philosofenallee Zwolle, politie doet onderzoek
Het weer in Wezep
Zonnig 15,6°C
W 13,0km/h
4,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier