Nieuwsarchief

Gewonden bij ongevallen in Wapenveld: fietser en scooterrijder gewond

Bij twee ongevallen in Wapenveld zijn donderdag twee personen gewond geraakt. De politie, KMAR en ambulance kregen eerst rond tien over vijf 's middags een melding binnen van een ongeval op de kruising van de Groteweg met de Flessenbergerweg. Daar raakte een fietser gewond, mogelijk door een aanrijding met een auto op de Groteweg zelf. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is mij niet duidelijk geworden. De gewonde man is door ambulancepersoneel de brancard op geholpen. Vanwege het ongeval was een deel van de weg afgesloten, de KMAR en omstanders regelden het verkeer.

Een uur en tien minuten later, rond tien voor half zeven, vond nog geen driehonderd meter verderop op de Flessenbergerweg nog een ongeval plaats. Een bestuurder van een (snor)scooter reed over het fietspad (waar dat niet toegestaan is voor bromfietsers / scooterrijders) en wilde de Flessenbergerweg oversteken ter hoogte van de kruising met de Parallelweg. Daarbij verleende de bestuurder van de scooter geen voorrang aan een automobilist. Er volgde een aanrijding, waarbij de bestuurder van de scooter hard ten val is gekomen en gewond raakte. De bestuurder is door ambulancepersoneel op de brancard geholpen. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Beide voertuigen liepen schade op bij het ongeval.
Locatie Reageren 6.013x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld
Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Regen 9,2°C
ZZO 13,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier