Nieuwsarchief

Auto vliegt tijdens het rijden in brand op de Spoolderbergweg in Zwolle

Een auto is vrijdagochtend volledig door brand verwoest op de Spoolderbergweg in Zwolle. De twee inzittenden van de auto raakten niet gewond. Ze reden over de Spoolderbergweg in de richting van de IJsselallee. Op de brug over de Willemsvaart vatte de auto vlam. Binnen enkele minuten stond de hele auto in lichterlaaie. De inzittenden van de auto konden op tijd uit het voertuig komen en zichzelf in veiligheid brengen. De brandweer van Zwolle was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Wel was er sprake van een brandstoflekkage, waardoor een deel van de brandstof via het brugdek naar beneden liep. Daar waren ook korte tijd wat vlammen zichtbaar. De ROVA is ter plaatse gekomen om de brandstoflekkage te verhelpen. De zwaarbeschadigde auto met aanhanger is door bergingsbedrijf Wolves meegenomen. Vanwege de brand was de Spoolderbergweg korte tijd afgesloten voor het verkeer, waardoor er flinke vertraging ontstond. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Een deel van de foto's en video is ingezonden beeld, waarvoor dank.


Locatie Reageren 3.271x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,9°C
N 9,7km/h
5,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier