Nieuwsarchief

Automobilist aangehouden bij vluchtpoging na ongeval op de Klokbekerweg in Elburg

Een automobilist is zaterdagavond door de politie aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Klokbekerweg in Elburg. De bestuurder reed iets voor elf uur 's avonds in de bocht ter hoogte van de kruising met de Coragestraat rechtdoor. Hij raakte van de weg, reed daarbij een hekwerk omver en botste tegen een boom. De auto sloeg vervolgens over de kop. Buurtbewoners die naar aanleiding van de harde klap kwamen kijken zagen vervolgens hoe de bestuurder na het ongeval op de vlucht sloeg. Deze getuigen belden de politie om aanwijzingen te geven waar de man naar toe ging. De politie wist de man iets verderop in de wijk aan te houden. Hij moest mee naar het politiebureau vanwege het verlaten van het plaats ongeval en voor het mogelijk rijden onder invloed van alcohol en / of drugs. Voor zover bekend is de bestuurder ongedeerd gebleven.

Het voertuig liep bij het ongeval flinke schade op. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. De politie heeft het stuk gras afgezet met afzetlinten vanwege achtergebleven rommel in het gras, zodat baasjes van honden alert zijn.

Update zondag 14.00u: De politie heeft laten weten dat de bestuurder 650 Ug/l blies bij de ademanalyse op het politiebureau, dat is bijna drie keer zoveel als de toegestane 220 Ug/l.
Locatie Reageren 2.184x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Grote brand op het dak van bedrijfspand Moerasstraat Elburg
Frontale aanrijding op de N309 Flevoweg in Elburg
Drie voertuigen betrokken bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg
Het weer in Wezep
Zonnig 11,7°C
WZW 16,2km/h
2,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier