Nieuwsarchief

Touringcar botst achterop bedrijfsbus op de N50 bij Zalkerbroek

Op de N50 bij Zalkerbroek is vrijdagmiddag rond tien over vijf een touringcar achterop een bedrijfsbus gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de verkeerslichten bij parkeerplaats Zalkerbroek bij Zalk. De bestuurder van de touringcar kon niet meer op tijd stoppen voor de bedrijfsbus voor hem die vermoedelijk voor het rode verkeerslicht stopte. Aanvankelijk werd naast de politie en ambulance ook de brandweer opgeroepen, maar er bleek geen sprake te zijn van (ernstig) gewonden. Een persoon is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De inzittenden van de touringcar bleven ongedeerd. Er is een vervangende touringcar ter plaatse gekomen om de inzittenden van de bus verder te vervoeren. Bergingsbedrijf Stouwdam was vanwege een ander ongeval op de N50 tussen Zalkerbroek en Kampen-Zuid snel ter plaatse. Bij dat andere ongeval raakte eveneens een bedrijfsbus flink beschadigd. Zowel de touringcar als de bedrijfsbus zijn door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen, nadat deze op eigen kracht naar de parkeerplaats gereden zijn. Door het ongeval ontstonden er in beide richtingen files.
Locatie Reageren 2.006x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld
N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
OZO 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier