Nieuwsarchief

Bromfietsster gewond bij ongeval op de Zwartewaterallee in Zwolle

Een 17-jarige jongedame op een bromfiets is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Zwartewaterallee in Zwolle. De bromfietsster negeerde rond acht uur bij de met verkeerslichten beveiligde kruising bij de Biesbosch het rode licht. Een vrachtwagen stond voor het rode licht te wachten en kreeg groen, op het moment dat de bromfietsster het rode licht negeerde en de kruising op reed. Een van achter de vrachtwagen vandaan komende auto op de linkerrijstrook kon de bromfietsster niet aan zien komen, waarna de bromfietsster aangereden werd door de automobilist. De jongedame is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, ze was volgens de politie niet buiten bewustzijn geweest maar had desondanks een flinke smak gemaakt. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Op basis van dashcambeelden uit zijn auto en getuigenverklaringen kon de politie het ongeval in kaart brengen en was onderzoek door de VOA niet nodig.
Locatie Reageren 957x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Overleden vrouw (67 jaar) aangetroffen op parkeerplaats in Zwolle, politie start groot onderzoek
Meerdere gewonden bij ongeval op de afrit van de A28 bij Zwolle Zuid
Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf in de Ravelijnstraat in Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,1°C
W 4,7km/h
28,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier