Nieuwsarchief

Man raakt zwaargewond bij aanrijding op de Ceintuurbaan in Zwolle

Een man is vrijdagavond rond tien voor half tien zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Ceintuurbaan in Zwolle. Ter hoogte van de bushalte bij de kruising met de Meppelerstraatweg was de man om nog onbekende reden op de weg gaan lopen. De bestuurder van een bakwagen heeft de man zonder er een seconde zicht op te hebben gehad aangereden. De bestuurder verklaarde ineens een harde klap te horen en ging vol in de remmen. Toen ze uit de wagen stapten bleek er een zwaargewonde man op de weg te liggen. Op de aanrijdingslocatie is geen oversteekplaats voor voetgangers: er ligt op die locatie een tunnel onder de Ceintuurbaan door voor voetgangers en fietsers. Het is dan ook nog niet bekend waarom de man op de weg liep. Wel is er verklaard dat de man onder invloed van alcohol zou zijn geweest. De politie kon dit nog niet bevestigen op locatie, zij doen hier verder onderzoek naar.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Forensische Opsporing Verkeer (FOV, voorheen VOA) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Brandweer Zwolle heeft vervolgens het wegdek gereinigd. Drie van de vier rijstroken waren vanwege het ongeval afgesloten.


Locatie Reageren 1.771x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Dode (21) en zwaargewonde (59) bij zeer tragisch ongeval op de A28 bij Zwolle: auto geplet tussen vrachtwagens
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,1°C
WNW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier