Nieuwsarchief

Verkeersruzie mondt uit in bloederig steekincident op de Ceintuurbaan in Zwolle

De politie kreeg zondagavond rond vijf over zeven een melding binnen van een steekincident bij het Foodcourt aan de Oude Meppelerweg in Zwolle. Ter plaatse aangekomen werd een man aangetroffen die bebloed op de parkeerplaats stond samen met bekenden. De man had onder andere een hoofdwond. Er kwam een Rapid Responder ter plaatse om de man te behandelen. Volgens de politie is de man even later naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Het steekincident lijkt te hebben plaatsgevonden op de Ceintuurbaan in Zwolle. Ter hoogte van het PEC Zwolle stadion sloot de politie enkele rijstroken af. Enkele uren later bleek waarom: er werden grote hoeveelheden bloedspatten aangetroffen op de weg. De medewerkster van de Forensische Opsporing had tenminste 15 bordjes op het wegdek geplaatst op plekken waar sporen van het steekincident werden aangetroffen.

Volgens de politie is er dezelfde avond nog een verdachte aangehouden voor het steekincident. Wat er zich precies heeft afgespeeld wordt nog onderzocht door de politie.


Locatie Reageren 1.445x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Dode (21) en zwaargewonde (59) bij zeer tragisch ongeval op de A28 bij Zwolle: auto geplet tussen vrachtwagens
Gewonde bij steekpartij Philosofenallee Zwolle, politie doet onderzoek
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,0°C
W 4,7km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier