Nieuwsarchief

Automobiliste botst met volle snelheid tegen pijler van dak tankstation A28 Wezep

Een automobiliste is woensdagmiddag rond tien over een gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A28 bij Wezep. De bestuurster kwam vanuit de richting van Zwolle en is de parkeerplaats van tankstation Esseo 't Loo op gereden. Vervolgens is ze zonder te remmen met volle snelheid tegen de pijler van het dak van het tankstation gebotst. Ooggetuigen die direct naast het ongeval stonden spraken er over dat het een enorme klap was. De brandweer van Wezep werd aanvankelijk opgeroepen voor een autobrand bij het tankstation, maar de auto bleek geen vlam te hebben gevat. De bestuurster van de auto is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede inzittende raakte niet gewond. Bergingsbedrijf Stouwdam kwam ter plaatse om de auto te bergen. Een deel van het terrein van het tankstation werd door het personeel van het tankstation afgezet. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet bekend.
Locatie Reageren 2.342x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Grote uitslaande brand verwoest bedrijfspand aan de Prins Mauritslaan in Wezep
Graafmachine botst tegen viaduct Bovenheigraaf tijdens werkzaamheden op de A28 bij Wezep
Brand in leegstaande schuur op perceel nieuwbouwlocatie supermarkt Waterloopweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,2°C
ZW 4,7km/h
30,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier