Nieuwsarchief

Gewapende overval Katwolderweg Zwolle

Aan de Katwolderweg heeft maandagochtend rond acht uur een gewapende overval plaats gevonden op een handelaar in oude metalen. De handelaar werd daarbij bedreigd en geslagen met een vuurwapen. De overvaller betreft een donkergetinte man in een zwarte jas met een bontkraag, die er na de overval vandoor ging in de richting van de Rieteweg.

In de omgeving is een tweede man gezien die waarschijnlijk met de overval te maken heeft. Hij reed op een oud model scooter, waarop aan de voorzijde plakband zit. Op dit moment is over de buit nog niets bekend. De politie heeft een helikopter ingezet om de omgeving te scannen op verdachte personen en een politiehond heeft de direct omgeving onderzocht naar mogelijke sporen.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk in verband kan worden gebracht met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de overval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Locatie Reageren 2.328x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Dode (21) en zwaargewonde (59) bij zeer tragisch ongeval op de A28 bij Zwolle: auto geplet tussen vrachtwagens
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,0°C
WNW 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier