Nieuwsarchief

19-jarige man levenloos aangetroffen in Wapenveld

Bij een woning aan de Kazerweg in Wapenveld is zondagochtend rond tien uur het levenloze lichaam van een 19-jarige man uit Wapenveld aangetroffen. De politie kreeg rond dat tijdstip een melding binnen van een onwelwording. Ter plaatse bleek echter dat de man door een nog onbekende oorzaak was komen te overlijden. De ouders die in het huis aan de Kazenweg wonen, troffen hun zoon achter een schuur aan.

De politie heeft gelijk een groot onderzoek ingesteld naar doodsoorzaak. Met behulp van een helikopter zijn luchtbeelden gemaakt en een speurhond is ingezet om eventuele sporen te vinden. Onderzoekers van de recherche hebben de omgeving onderzocht op aanwijzingen. De recherche heeft ook een computer in beslag genomen voor nader onderzoek.

De voorlichtster van de politie kon nog niet laten weten wat de oorzaak was van het overlijden. De politie hoopt daar binnen 24 uur meer over te kunnen zeggen. Een mogelijk misdrijf wordt niet uitgesloten, maar het kan ook een noodlottig ongeval betreffen.


Locatie 1 reactie 3.078x

Reactie (1)

Bas JansenMaandag 12 maart 2012 – 04:41
- Verwijderd


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld
Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Bewolkt 6,6°C
N 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier