Nieuwsarchief

Grote zoekactie naar gevluchte mannen langs A28 bij 't Harde

De politie heeft woensdagmiddag een grote zoekactie gehouden naar een viertal mannen die op de vlucht waren geslagen, nadat ze aan de kant waren gezet langs de A28 bij 't Harde. De mannen reden in een witte bestelbus met een Nederlands kenteken in een wit-zwarte kleurstelling. De Landelijke Eenheid heeft het busje een volgteken gegeven, waarna deze naar de parkeerplaats werd geloosd. Daar zijn de mannen op de vlucht geslagen, het bos in tussen de A28 en de Bovendwarsweg.

Er werd een Burgernet actie opgestart, waarbij mensen gevraagd werd uit te kijken naar de mannen. Met speurhonden is er gezocht naar de mannen. Ook stonden op diverse strategische plekken agenten opgesteld, zowel herkenbaar als onherkenbaar. Desondanks zijn de vier mannen niet meer gevonden. Waarom de mannen op de vlucht zijn geslagen, is op dit moment nog niet bekend. In totaal zijn er twee bedrijfsbusjes en een personenauto afgesleept door de berging.

Update 17.30u: De politie heeft rond 16.30u twee van de vier verdachten weten aan te houden. Nadat de mannen eerder gezien waren in de omgeving van het Hullenpad in Oldebroek werden twee verdachten rond kwart over vier gespot in de omgeving van de Westerakker in Oldebroek. De politie is met veel voertuigen ter plaatse gekomen. Twee personen zijn aangehouden. Een daarvan zou volgens buurtbewoners zelfs in een boom hebben gezeten en daaruit zijn gevallen. Na zijn val liep hij volgens de ooggetuigen mank. De twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie blijft mensen vragen om uit te kijken naar deze twee mannen. Ze zijn 1.85 - 1.90m lang, zijn kaal en hebben een Oost-Europees uiterlijk.

Met dank aan de ingezonden foto's van de aanhouding in Oldebroek.
Locatie Reageren 5.050x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Metershoge vlammen verwoesten bedrijfsbus op parkeerplaats A28 't Harde
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Dode (28) en zwaargewonde (20) bij zeer ernstig ongeval N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Zonnig 10,3°C
N 16,2km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier