Nieuwsarchief

A28 tijdelijk dicht na eenzijdig ongeval bij 't Harde

De A28 tussen Wezep en Nunspeet is woensdagavond enige tijd afgesloten geweest ter hoogte van afslag 't Harde vanwege een eenzijdig ongeval. Omstreeks kwart over negen raakte een automobiliste in de slip op het viaduct bij afslag 't Harde. Door de enorme hoosbui verloor ze de macht over het stuur en haar auto begon te tollen. In eerste instantie botste de auto tegen de vangrail aan de rechterzijde van de weg, waarna de auto links van de weg tegen de vangrail botste. Daar kwam de auto uiteindelijk tot stilstand. Ooggetuigen hebben de automobiliste opgevangen en in afwachting van de hulpdiensten werd geprobeerd het verkeer op de volledig donkere snelweg langzamer te laten rijden, omdat het ongeval onbeveiligd stond.

De ambulance was gelukkig snel ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft de bestuurster nagekeken. Zij bleek verder ongedeerd en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft vervolgens de snelweg bij de afslag afgezet. Het verkeer kon via de af- en oprit langs het ongeval heen. De hoofdrijbaan is enige tijd afgesloten geweest omdat het wegdek bezaaid lag met brokstukken van de auto. Rijkswaterstaat heeft naast afzettingen ook ZOAB-cleaner laten komen om het wegdek te laten reinigen. De vangrail wordt in de loop van de nacht gerepareerd, hiervoor wordt de rechterrijstrook afgesloten.
Locatie Reageren 3.022x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Metershoge vlammen verwoesten bedrijfsbus op parkeerplaats A28 't Harde
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Dode (28) en zwaargewonde (20) bij zeer ernstig ongeval N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,6°C
NNO 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier