Nieuwsarchief

(Zwaar)gewonden bij ongeval A28 Nunspeet

Bij een ongeval op de A28 bij Nunspeet is zondagmiddag een persoon zwaar gewond geraakt en een andere persoon gewond. Het ongeval gebeurde omstreeks tien over half een op de rijbaan richting Zwolle. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder met de auto links in de berm terecht gekomen. Na een stuurcorrectie schoot de auto over de rijbaan heen en kwam uiteindelijk in de berm rechts van de weg terecht. Hier sloeg de auto over de kop. Ooggetuigen die het ongeval zagen gebeuren omschreven het als 'een grote stofwolk, waarna het wrak zichtbaar werd'. De brandweer van Nunspeet werd opgeroepen, evenals de traumahelikopter. Die laatste is niet meer ter plaatse gekomen.

Een van de twee personen zou zwaargewond zijn geraakt, hij hield volgens omstanders nekletsel over aan het ongeval. Beide personen zijn per ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Hiervoor moest de weg enkele minuten dicht. De weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft het verkeer stilgelegd met zogenaamd 'blokrijden'. Na het onderzoek kon de berger beginnen met het bergen van de auto.


Locatie 1 reactie 5.234x

Reactie (1)

SabrinaMaandag 09 mei 2016 – 12:20
Het is letterlijk voor onze neus gebeurd en mijn man bedacht zich geen moment, stopte de auto en is 'de bestuurder' gaan helpen. Mijn man heeft de auto uit gezet en de gordel los gemaakt. Hij heeft de bestuurder aangesproken en gelukkig kwam deze bij kennis. Hij is daarna achter de man gaan zitten om zijn hoofd stabiel te houden. Dit heeft een ander van hem overgenomen. Het blijft in mijn hoofd hangen hoe het met deze mensen gaat. Het heeft behoorlijke indruk op me gemaakt. We zijn toen de hulpdiensten gearriveerd zijn vertrokken omdat wij ook kleine kinderen in de auto hadden zitten en toen verder ook niks meer konden doen. Wij willen de mensen van het ongeval heel veel sterkte wensen


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Drie gewonden bij ernstige frontale aanrijding N310 Elspeterweg Nunspeet
Bedrijfsbus van de weg en tussen de bomen A28 't Harde - Nunspeet: berging met telescoopkraan
Auto's botsen bij gecrashte auto op de A28 bij Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,1°C
ONO 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier