Nieuwsarchief

Auto's botsen bij gecrashte auto op de A28 bij Nunspeet

Op de A28 bij Nunspeet is dinsdagavond rond tien voor elf een ravage ontstaan bij een vervolgongeval na een eenzijdig ongeval. De bestuurder van een rode Mazda verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde met zijn voertuig tegen de geleiderail in de middenberm. Het voertuig zou bij het ongeval op de linkerrijstrook terecht zijn gekomen. Op het donkere stuk snelweg viel het voertuig door de kapotte verlichting niet meer op. De bestuurder was net uit het voertuig en zou net richting de vluchtstrook zijn gelopen, toen een andere automobilist op de gecrashte auto botste. De bestuurder van nog een voertuig wist de andere twee auto's ook niet meer te ontwijken en raakte ook betrokken bij deze aanrijding.

In totaal zijn twee bestuurders naar het ziekenhuis overgebracht per ambulances. In totaal kwamen er drie ambulances ter plaatse. De snelweg werd afgesloten voor het verkeer richting Zwolle. Bij de afslag Nunspeet/Elspeet werd het verkeer door de politie van de snelweg af gedirigeerd. Het ingesloten verkeer kon na enige tijd over de vluchtstrook het ongeval passeren. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de drie betrokken voertuigen te bergen. Rijkswaterstaat heeft de geleiderail in de middenberm middels een noodreparatie direct in de nachtelijke uren laten repareren.


Locatie Reageren 2.069x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Drie gewonden bij ernstige frontale aanrijding N310 Elspeterweg Nunspeet
Bedrijfsbus van de weg en tussen de bomen A28 't Harde - Nunspeet: berging met telescoopkraan
Ongeval N795 Eperweg Nunspeet: drie gewonden, bestuurder aangehouden na vluchtpoging
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,2°C
W 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier