Nieuwsarchief

Ongeval N795 Eperweg Nunspeet: drie gewonden, bestuurder aangehouden na vluchtpoging

De politie heeft zaterdagmiddag een bestuurder van een personenauto aangehouden nadat hij met zijn voertuig over de kop is geslagen op de N795 Eperweg tussen Nunspeet en Epe. Het ongeval werd rond vijf voor twee 's middags gemeld bij de hulpdiensten. De bestuurder van de auto kwam uit de richting van Nunspeet en is in de bocht de macht over het stuur verloren. Vermoedelijk heeft het natte wegdek daarmee te maken. De bocht waar het ongeval gebeurde staat bekend als een beruchte ongevalslocatie bij nat weer, waar in de afgelopen jaren geregeld op dezelfde wijze auto's van de weg raakten.

Na het ongeval is de man op de vlucht geslagen. Hij is in de richting van Epe gaan rennen. Een motoragent heeft de man even verderop aangetroffen, waarna de man terug gebracht werd naar de ongevalslocatie. Daar werden een alcohol- en speekseltest afgenomen. Op basis hiervan is de man door de politie aangehouden. Aanvankelijk zou de man met de politie mee gaan naar het politiebureau, maar omdat de man mogelijk toch letsel had, moest hij per ambulance naar het ziekenhuis.

Naast de bestuurder zaten nog twee vrouwen in de auto. Ook beide vrouwen raakten bij het ongeval gewond. Ze zijn beide per ambulances naar het ziekenhuis overgebracht, waarvan een met spoed. Het is onbekend welk letsel deze twee dames opgelopen hebben. In totaal zijn er drie ambulances ter plaatse geweest.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de zwaarbeschadigde auto te bergen.


Locatie Reageren 2.470x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Drie gewonden bij ernstige frontale aanrijding N310 Elspeterweg Nunspeet
Bedrijfsbus van de weg en tussen de bomen A28 't Harde - Nunspeet: berging met telescoopkraan
Auto's botsen bij gecrashte auto op de A28 bij Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,9°C
NNW 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier