Nieuwsarchief

Drie gewonden bij ernstige frontale aanrijding N310 Elspeterweg Nunspeet

Op de N310 Elspeterweg tussen Nunspeet en Elspeet is maandagmiddag rond drie uur een ernstig verkeersongeval gebeurd. Bij het ongeval botste een personenauto frontaal op een vrachtwagen. Bij het ongeval zijn tenminste drie personen - waaronder een kind - gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste de personenauto frontaal op een vrachtwagen kort na een flauwe bocht. De personenauto kwam rechts van de weg in de berm terecht. De vrachtwagen kwam eveneens in de berm tot stilstand aan de andere kant van de weg. Beide voertuigen liepen forse schade op bij de aanrijding.

De brandweerkorpsen van Nunspeet en Harderwijk werden opgeroepen om met spoed ter plaatse te komen. Naast drie ambulances kwam er ook een traumahelikopter met Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel geassisteerd tijdens de bevrijding van de bestuurster van de personenauto. Uiteindelijk zijn er drie personen naar het ziekenhuis overgebracht: de bestuurster van de personenauto, de vrachtwagenchauffeur en naar verluidt een van de twee kinderen. In de auto zouden twee kinderen - waaronder een baby - hebben gezeten volgens omstanders. De baby zou ogenschijnlijk ongedeerd zijn geweest, terwijl het andere kind per ambulance naar het ziekenhuis moest.

Vanwege de ernst van het ongeval heeft Forensische Opsporing Verkeer van de politie sporenonderzoek gedaan. De N310 Elspeterweg is tussen Nunspeet en Elspeet meerdere uren afgesloten geweest voor het verkeer. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de personenauto en vrachtwagen te bergen.
Locatie Reageren 4.009x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Bedrijfsbus van de weg en tussen de bomen A28 't Harde - Nunspeet: berging met telescoopkraan
Auto's botsen bij gecrashte auto op de A28 bij Nunspeet
Ongeval N795 Eperweg Nunspeet: drie gewonden, bestuurder aangehouden na vluchtpoging
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,2°C
NW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier