Nieuwsarchief

Twee gewonden bij ongeval Brandsweg Hulshorst

Op de Brandsweg bij Hulshorst zijn vrijdagavond tenminste twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Een automobilist kwam vanuit de richting van de Harderwijkerweg. In een flauwe bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte rechts van de weg in de berm. Daar reed hij onder andere hekwerk omver en botste tegen twee bomen. De auto kwam vervolgens tot stilstand tegen een toegangshek van een woning. Daarbij werd ook nog eens een brievenbus omver gereden. Een persoon kon op eigen kracht uit de auto komen, de bestuurder is met behulp van de brandweer van Nunspeet uit zijn auto gehaald. Daarvoor is onder andere de bestuurdersportier weggeknipt.

De bestuurder van de auto is per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Het is niet bekend welk letsel de bestuurder heeft opgelopen. De bijrijder werd geadviseerd om zich te melden bij de huisartsenpost om wat (snij-/schaaf)wonden te laten behandelen. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. De weg is enige tijd afgesloten geweest.


Locatie Reageren 3.016x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hulshorst:

Dode bij ongeval met elektrische auto (Tesla) op de Oudeweg bij Hulshorst
Automobilist zwaargewond bij ongeval op de A28 tussen Nunspeet en Harderwijk
Flinke brand in coniferenhaag bij chalets Harderwijkerweg Hulshorst
Het weer in Wezep
Bewolkt 18,0°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier