Nieuwsarchief

Bestuurder gewond na botsing tegen boom Weteringdijk Oene

Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Weteringdijk bij Oene. De bestuurder verloor na een bocht de macht over het stuur en botste met zijn voertuig tegen een boom rechts van de weg. De schade bij het ongeval was fors: de gehele linker voorzijde bij de zogenaamde 'A-stijl' was volledig verwrongen. De bestuurder kon na het ongeval echter wel zelfstandig uit het voertuig komen en is opgevangen door omstanders. De bestuurder is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht, hij hield onder andere verwondingen aan een van zijn handen over.

Alhoewel het een eenzijdig ongeval is, is of zijn er mogelijk wel meerdere voertuigen betrokken. Een van de ooggetuigen van het ongeval was achteraf kwaad op een andere bestuurder die achter de auto van het slachtoffer reed. Wat er precies gebeurd is wordt door de politie onderzocht, meerdere getuigen hebben verklaringen afgelegd bij de politie. Bergingsbedrijf Wolves heeft de auto geborgen.
Locatie Reageren 2.593x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oene:

Ballonvaart Vaassen - Laag Zuthem
Rietgedekte woning door brand verwoest Ooster Oenerweg Oene
Voertuig te water in het Apeldoorns Kanaal bij Oene: bestuurder blijkt al thuis te zijn
Het weer in Wezep
Bewolkt 6,5°C
ZW 4,7km/h
3,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier