Nieuwsarchief

Schade en files door ongevallen op de A28 bij Nunspeet

Op de A28 bij Nunspeet zijn donderdagavond in korte tijd drie ongevallen gebeurd. Omstreeks vijf voor zes kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Harderwijk, net voorbij de toerit. Door dit ongeval met enkel blikschade ontstond er snel een file. Tijdens het ontstaan van die file kwamen nog eens vijf voertuigen met elkaar in botsing op de linkerrijstrook. Een bestuurster moest door ambulancepersoneel ter plaatse worden behandeld vanwege lichte verwondingen aan haar hand. Twee voertuigen moesten worden geborgen door bergingsbedrijf Stouwdam. De linkerrijstrook was afgesloten. Op de andere rijbaan kwam het verkeer ook in een kijkersfile terecht.

Nadat de berging voltooid was en de hulpverleners de afzetting aan het opruimen waren op de linkerrijstrook week een vrachtwagen die over de rechterrijstrook reed uit naar de invoegstrook van de toerit. Daar reed op dat moment een personenauto. De vrachtwagen reed in de zijkant van de personenauto. De inzittenden raakten niet gewond, maar de auto had wel schade. De vrachtwagenchauffeur heeft vermoedelijk niks van deze aanrijding gemerkt, want hij reed direct door. Er is wel een kenteken genoteerd van de trailer van de vrachtwagen.
Reageren 2.874x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Drie gewonden bij ernstige frontale aanrijding N310 Elspeterweg Nunspeet
Bedrijfsbus van de weg en tussen de bomen A28 't Harde - Nunspeet: berging met telescoopkraan
Auto's botsen bij gecrashte auto op de A28 bij Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 20,6°C
N 9,7km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier