Ongeval in de dichte mist op de Kamperstraatweg tussen Wezep en Kampen

Twee auto's kwamen vrijdagochtend rond tien voor half zeven met elkaar in botsing in de dichte mist op de Kamperstraatweg tussen Wezep en Kampen. Ter hoogte van de kruising met de Wittensteinse Allee ging het mis. Een van de twee auto's wilde de Kamperstraatweg oversteken, waarbij het tot een aanrijding kwam. Een persoon is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen forse schade op. Van de BMW brak het linkervoorwiel af en de Mercedes eindigde iets verderop in de bosjes. Van dit voertuig was de hele rechter voorzijde kapot. Ook brandweer Wezep kwam ter plaatse, maar zij hoefden geen inzet te doen. Bergingsbedrijven Stouwdam en Wolves kwamen ter plaatse om de voertuigen te bergen. Het verkeer kon om en om langs het ongeval rijden.

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Zoekactie met duikers vanwege te water geraakte auto N50 Kamperveen
78-jarige man overleden na ongeval Kamperstraatweg Kamperveen