Nieuwsarchief

Auto met vier inzittenden van de weg N50 Kamperveen

Een auto met vier inzittenden is woensdag aan het einde van de middag rond vijf voor zes van de weg geraakt en gekanteld in de berm van de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en afslag Kampen-Zuid. Ter hoogte van Kamperveen verloor de bestuurster van de auto door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en raakte rechts van de weg in de berm. Daar kantelde het voertuig. De brandweerkorpsen van Kampen en Zwolle werden opgeroepen.

Ter plaatse moest de bijrijdster door de brandweer uit de auto worden bevrijd. In totaal kwamen er vijf ambulances en een Mobiel Medisch Team (per auto) ter plaatse. Een vrouw is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een andere vrouw en twee kinderen zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Vanwege het slechte weer moest het Mobiel Medisch Team met de auto ter plaatse komen. Het weer liet het niet toe om met de traumahelikopter ter plaatse te gaan.

Vanwege het ongeval was de N50 korte tijd afgesloten voor het verkeer richting Emmeloord. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen.


Locatie Reageren 1.928x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Auto met aanhanger in brand op de N50 bij Kamperveen: weg dicht
Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval N763 Kamperstraatweg - De Zande Kamperveen
Automobilist raakt te water langs de N763 Kamperstraatweg Kamperveen
Het weer in Wezep
Zonnig 13,9°C
N 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier