Nieuwsarchief

Automobilist raakt te water langs de N763 Kamperstraatweg Kamperveen

Een automobilist is donderdagmiddag rond vijf voor half drie met zijn auto te water geraakt op de N763 Kamperstraatweg tussen Kampen en Wezep. Tussen de kruising met de Baron Bentinckweg en de kruising met de Wittensteinse Allee raakte de man van de weg. Hij schampte een stilstaande auto die op een pechhaven stond, waarna de auto in de berm terecht kwam en daar rechtdoor schoot het water in. De oudere bestuurder is vermoedelijk onwel geworden tijdens het rijden. De brandweer van Wezep is ter plaatse gekomen om de man zo droog mogelijk uit zijn voertuig te halen. Daarna is de man overgedragen aan de zorg van het ambulancepersoneel.

Vanwege de inzet van de hulpdiensten en de berging van de auto was een rijstrook afgesloten. Het verkeer werd door de weginspecteur van de provincie langs het ongeval geleid. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto uit het water getakeld.


Locatie Reageren 2.354x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Auto met vier inzittenden van de weg N50 Kamperveen
Auto met aanhanger in brand op de N50 bij Kamperveen: weg dicht
Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval N763 Kamperstraatweg - De Zande Kamperveen
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,1°C
W 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier