Nieuwsarchief

Bizarre afvaldump langs de N309 Eperweg bij 't Harde

Langs de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg is in de nacht van zaterdag op zondag een bizarre afvaldumping gedaan. In totaal is (naar schatting) voor 50 tot 60 kuub aan autobanden en grof vuil gedumpt op de parkeerplaats langs de N309. De afvaldumping werd zondagochtend vroeg gedaan, waarna de provincie Gelderland (eigenaar van de weg en parkeerplaats) en de BOA van de gemeente Elburg in kennis werden gesteld. De BOA heeft in de afvalberg gezocht naar objecten en papieren die konden wijzen op de 'eigenaar' van deze troep.

Medewerkers van Van der Kolk zijn ter plaatse gekomen om de afvalberg in opdracht van de provincie Gelderland op te ruimen. Daar zijn ze een groot deel van de middag mee bezig geweest. Afvaldumpingen komen wel vaker voor op de Noord Veluwe, maar meestal blijft het beperkt tot enkele zakken of een bankstel. Zo'n grote afvaldumping is redelijk uniek: alle mensen die aanwezig waren bij de opruimactie van zondagmiddag hadden nog nooit zo'n grote afvaldump gezien.


Locatie 1 reactie 1.570x


Reactie (1)

PieterZondag 03 juni 2018 – 20:33
Bizar. Dit moet wel met een vrachtwagen gebeurd zijn. Hangen er nergens camera's?
Verder vind ik de autobanden met de weggesneden wangen nogal opvallend, misschien kan oom Agent hier wat mee?
Ken weinig bedrijven die zo hun oude banden verminken om te voorkomen dat ze in het Oostblok nog gemonteerd worden. Meestal is een groot gat afdoende.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

5 gewonden bij frontale aanrijding op de N309 Eperweg bij 't Harde
Auto botst op achterkant van trailer vrachtwagen A28 't Harde
Brand in schuur Marmerstraat 't Harde snel geblust door brandweer
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,8°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartijnFSnl Mwah HDR filtertje met iets te veel contrast ????
Donderdag 19 september 2019 - 10:32
Kijk, iemand die het wél begrijpt. De rechterrijstrook is niet enkel en alleen voor vrachtwagens. ???? https://t.co/G01oAJwOZs
Woensdag 18 september 2019 - 22:41
@arjenlubach Hoe is je Duits? ???? Of word je nagesynchroniseerd?
Woensdag 18 september 2019 - 19:23
Meerdere sirenes over de A28 langs Wezep, zo te horen in de richting van Amersfoort. Klonk als een treintje AT.
Woensdag 18 september 2019 - 19:22
@MartijnFSnl @jaydouble @gerwinboswijk Of je zult maar onwel worden, tegen een boom botsen en zwaargewond raken. Ook zoiets was te voorkomen geweest. https://t.co/OnpwnxCVhW
Woensdag 18 september 2019 - 10:51
@jaydouble @gerwinboswijk De bomen hoeven niet weg wat mij betreft. Maar een geleiderail om auto’s op te vangen in plaats van tegen bomen te laten botsen is het minste wat er moet gebeuren. Gerwin, neem eens kennis van dit ongeval uit 2015. Zoiets was te voorkomen. https://t.co/LxP2mVGC9n
Woensdag 18 september 2019 - 10:44
@jaydouble @gerwinboswijk Een pijnlijke tweet van Gerwin. Triest voor nabestaanden om zoiets te moeten lezen. Tuurlijk is een weg per definitie veilig als er niks gebeurt. Maar als je door toedoen van een fout van een ander in de berm belandt bots je direct tegen hele dikke bomen. (cc @MartijnFSnl)
Woensdag 18 september 2019 - 10:42
@mvbergen Wat raar, je was toch gewoon op verjaardagsvisite? ????
Woensdag 18 september 2019 - 10:25