Nieuwsarchief

Bizarre afvaldump langs de N309 Eperweg bij 't Harde

Langs de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg is in de nacht van zaterdag op zondag een bizarre afvaldumping gedaan. In totaal is (naar schatting) voor 50 tot 60 kuub aan autobanden en grof vuil gedumpt op de parkeerplaats langs de N309. De afvaldumping werd zondagochtend vroeg gedaan, waarna de provincie Gelderland (eigenaar van de weg en parkeerplaats) en de BOA van de gemeente Elburg in kennis werden gesteld. De BOA heeft in de afvalberg gezocht naar objecten en papieren die konden wijzen op de 'eigenaar' van deze troep.

Medewerkers van Van der Kolk zijn ter plaatse gekomen om de afvalberg in opdracht van de provincie Gelderland op te ruimen. Daar zijn ze een groot deel van de middag mee bezig geweest. Afvaldumpingen komen wel vaker voor op de Noord Veluwe, maar meestal blijft het beperkt tot enkele zakken of een bankstel. Zo'n grote afvaldumping is redelijk uniek: alle mensen die aanwezig waren bij de opruimactie van zondagmiddag hadden nog nooit zo'n grote afvaldump gezien.


Locatie 1 reactie 1.692x


Reactie (1)

PieterZondag 03 juni 2018 – 20:33
Bizar. Dit moet wel met een vrachtwagen gebeurd zijn. Hangen er nergens camera's?
Verder vind ik de autobanden met de weggesneden wangen nogal opvallend, misschien kan oom Agent hier wat mee?
Ken weinig bedrijven die zo hun oude banden verminken om te voorkomen dat ze in het Oostblok nog gemonteerd worden. Meestal is een groot gat afdoende.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Twee gewonden bij kopstaart aanrijding N309 Eperweg 't Harde
Flinke file door auto tegen nieuwe vangrail op de A28 tussen Wezep en 't Harde
Voetganger gewond bij ongeval op zebrapad N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Bewolkt 4,1°C
Z 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @polnw_oldebroek Gisteravond zijn er tussen 20.30 uur en 23.00 meerdere auto's vernield op de Kerkweg te Wezep. Oa aftrappen zijspiegels en ingooien achterraam. Vandaag doen we oa buurtonderzoek. Heeft u nog informatie voor ons? Bel aub 09098844. https://t.co/pNxlQpxnLQ
Vrijdag 24 januari 2020 - 11:52
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25