Nieuwsarchief

Gewonde bij ongeval op de Eperweg tussen 't Harde en Elburg

Op de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg is zondagmiddag een automobilist gewond geraakt bij een ongeval. Omstreeks tien voor half drie stopte een automobiliste op de weg ter hoogte van de kruising met de Zwaluwenburg. De bestuurster wilde links afslaan maar moest wachten voor tegemoetkomend verkeer. De automobilist die daar achter reed zag de stilstaande automobiliste voor hem te laat en schampte de auto aan de linkerzijde. Vervolgens week de automobilist uit naar links, waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende auto. Beide voertuigen liepen bij deze aanrijding forse schade op. De automobilist die het ongeval veroorzaakte schoot rechtdoor, reed tussen twee bomen door waarvan hij er eentje schampte en kwam tot stilstand tegen een hekwerk bij een woning langs de Eperweg. De andere auto kwam in botsing met een lantaarnpaal. De auto die stilstond op het wegdek hield schade over aan de linkerachterzijde.

De bestuurder die de stilstaande auto over het hoofd zag is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de rode personenauto is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere betrokken personen bleven allemaal ongedeerd.

Door het ongeval ontstond er flinke vertraging in beide richtingen. Het verkeer kon geen gebruik meer maken van de rijbaan en moest over het fietspad om en om langs het ongeval worden geleid. Ook fietsers en voetgangers ondervonden hierdoor enige vertraging. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft twee van de drie voertuigen geborgen. Medewerkers van provincie Gelderland zijn ter plaatse gekomen voor de schade aan de lantaarnpaal en het wegdek. Omstreeks vier uur was de weg weer vrij voor het verkeer.
Locatie 3 reacties 1.602x


Reacties (3)

DinyZondag 29 juli 2018 – 19:05
Ik vind het heel heftig op de zondag middag.
Ik heb wel met de gewonde man van doen.
Dat je auto rit zo moet eindigen is heel erg.
En dat je als bestuurder niet ziet dat een auto stil staat......dan hoor je niet op de weg.
Beterschap voor deze man in het ziekenhuis

HarrieMaandag 30 juli 2018 – 09:33
Als je voorgesorteerd staat op een rijstrook, en je als bestuurder niet ziet dat iemand mogelijk achter op je gaat knallen... dan hoor je ook niet op de weg Diny.

DinyVrijdag 22 maart 2019 – 15:17
Nee dat is helemaal waar


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Gewonde bij kopstaart aanrijding A28 tussen 't Harde en Nunspeet
Fietser zwaargewond bij ongeval N309 Eperweg 't Harde
A28 dicht geweest tussen Wezep en 't Harde door diesellekage na ongeval met vrachtwagen
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,8°C
Z 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Nieuws: Kopstaart aanrijding op de N35 tussen Zwolle en Heino - https://t.co/vWhmUrZVZK (foto's) https://t.co/QukWOSbdBA
Maandag 13 juli 2020 - 23:42
RT @RTVDrenthe Auto botst op wagen van Rijkswaterstaat https://t.co/u8MJYEqUrz
Maandag 13 juli 2020 - 20:43
@RuudPenders Haha, geheel in stijl. ????
Maandag 13 juli 2020 - 10:43
@NWVfoto “Goedemiddag”… Haha.
Zondag 12 juli 2020 - 21:14
@thomas75483793 @DSPX_ De AW139 wordt ook ingezet voor surveillances en andere niet-DSI inzetten.
Zondag 12 juli 2020 - 18:37
De politiehelikopter is weer vertrokken boven Wezep, enkele politieauto’s reden zonder al te veel haast rondjes. Zou gaan om een verdachte situatie. https://t.co/98KOVbHWqL
Zondag 12 juli 2020 - 18:22
De politiehelikopter cirkelt rond boven Wezep. Mocht iemand aan de grond iets hebben gezien, tips zijn welkom! https://t.co/566oXnqVPJ
Zondag 12 juli 2020 - 18:10