Nieuwsarchief

Gewonde bij ongeval op de Eperweg tussen 't Harde en Elburg

Op de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg is zondagmiddag een automobilist gewond geraakt bij een ongeval. Omstreeks tien voor half drie stopte een automobiliste op de weg ter hoogte van de kruising met de Zwaluwenburg. De bestuurster wilde links afslaan maar moest wachten voor tegemoetkomend verkeer. De automobilist die daar achter reed zag de stilstaande automobiliste voor hem te laat en schampte de auto aan de linkerzijde. Vervolgens week de automobilist uit naar links, waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende auto. Beide voertuigen liepen bij deze aanrijding forse schade op. De automobilist die het ongeval veroorzaakte schoot rechtdoor, reed tussen twee bomen door waarvan hij er eentje schampte en kwam tot stilstand tegen een hekwerk bij een woning langs de Eperweg. De andere auto kwam in botsing met een lantaarnpaal. De auto die stilstond op het wegdek hield schade over aan de linkerachterzijde.

De bestuurder die de stilstaande auto over het hoofd zag is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de rode personenauto is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere betrokken personen bleven allemaal ongedeerd.

Door het ongeval ontstond er flinke vertraging in beide richtingen. Het verkeer kon geen gebruik meer maken van de rijbaan en moest over het fietspad om en om langs het ongeval worden geleid. Ook fietsers en voetgangers ondervonden hierdoor enige vertraging. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft twee van de drie voertuigen geborgen. Medewerkers van provincie Gelderland zijn ter plaatse gekomen voor de schade aan de lantaarnpaal en het wegdek. Omstreeks vier uur was de weg weer vrij voor het verkeer.
Locatie 3 reacties 1.450x


Reacties (3)

DinyZondag 29 juli 2018 – 19:05
Ik vind het heel heftig op de zondag middag.
Ik heb wel met de gewonde man van doen.
Dat je auto rit zo moet eindigen is heel erg.
En dat je als bestuurder niet ziet dat een auto stil staat......dan hoor je niet op de weg.
Beterschap voor deze man in het ziekenhuis

HarrieMaandag 30 juli 2018 – 09:33
Als je voorgesorteerd staat op een rijstrook, en je als bestuurder niet ziet dat iemand mogelijk achter op je gaat knallen... dan hoor je ook niet op de weg Diny.

DinyVrijdag 22 maart 2019 – 15:17
Nee dat is helemaal waar


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Twee gewonden bij kopstaart aanrijding N309 Eperweg 't Harde
Flinke file door auto tegen nieuwe vangrail op de A28 tussen Wezep en 't Harde
Voetganger gewond bij ongeval op zebrapad N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Bewolkt 4,2°C
ZZO 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25
@MartijnFSnl Ik heb beide video’s van die Canadees eens zitten bekijken. Het bevestigd eigenlijk op allerlei vlakken de onzin die soms verkocht wordt hier in NL in de media over snelheid/oorzaak ongevallen. Gelijk ook even goed opgeslagen.
Donderdag 23 januari 2020 - 00:18