Nieuwsarchief

Lichaam vermiste 18-jarige vrouw gevonden na zoekactie tussen Oene en Nijbroek

De politie heeft zondagmiddag het lichaam van de 18-jarige vermiste vrouw aangetroffen in een sloot langs de Middendijk tussen Oene en Nijbroek. De politie bevestigde zondagavond laat dat het inderdaad om de vermiste vrouw ging die sinds de nacht van vrijdag op zaterdag spoorloos verdwenen was. Volgens de politie is er geen reden om aan te nemen dat er een misdrijf is gepleegd, alles lijkt er op te wijzen dat het om een noodlottig ongeval gaat.

De politie startte zaterdagavond een Burgernet actie en is zondag met een boot, fietsen en een politiehelikopter op zoek gegaan naar de vrouw. Ook tientallen bezorgde burgers - waaronder vrienden en bekenden - hebben gezocht naar de vrouw. Daarbij kregen zij ook aanwijzingen van de politie om te voorkomen dat eventuele sporen verloren zouden gaan.

Omstreeks kwart voor drie was er op eens flink wat activiteit toen de politie met meerdere voertuigen en met spoed richting de Middendijk reed. Daar werd in snel tempo een plaats delict opgezet, omdat er in een sloot naast de weg een lichaam was aangetroffen. De politie heeft de rest van de middag en een groot deel van de avond onderzoek gedaan op de Middendijk. De politiehelikopter is ook weer teruggekomen om luchtfoto's te maken van het plaats delict. Omstreeks half tien was het onderzoek afgerond en is de uitvaartondernemer ter plaatse gekomen om het lichaam op te halen.

Via deze weg heel veel sterkte gewenst aan de familie, vrienden, collega's en andere bekenden.


Locatie Reageren 16.576x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oene:

Ballonvaart Vaassen - Laag Zuthem
Rietgedekte woning door brand verwoest Ooster Oenerweg Oene
Voertuig te water in het Apeldoorns Kanaal bij Oene: bestuurder blijkt al thuis te zijn
Het weer in Wezep
Regen 7,5°C
ZZW 11,2km/h
0,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier