Nieuwsarchief

Auto botst op achterkant van trailer vrachtwagen A28 't Harde

Een automobiliste is woensdagmiddag met haar voertuig achterop een trailer van een vrachtwagen gebotst op de A28 bij 't Harde. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor vijf op de rijbaan richting Amersfoort. De vrouw botste door nog onbekende oorzaak op de vrachtwagen die op dat moment op normale snelheid over de rechterrijstrook reed. De bestuurder van de vrachtwagen hoorde een harde klap en dacht in eerste instantie aan een klapband, maar toen hij direct in zijn spiegels keek zag hij dat er een auto aan zijn trailer vast zat. Hij trapte gelijk op de rem en is iets verderop op de vluchtstrook tot stilstand gekomen. Daar konden de vrouw en meerdere kinderen uit het voertuig komen. De vrouw en de kinderen zijn met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto onder de vrachtwagen vandaan te halen. Als eerste werd geprobeerd om de vrachtwagen weg te laten rijden terwijl in de auto op de rem gedrukt werd, maar de auto kwam daarbij niet los. Vervolgens is de luchtvering van de vrachtwagen opgepompt en is de auto met een lier onder de trailer vandaan getrokken. Vanwege het ongeval was de rechterrijstrook afgesloten. Dit zorgde voor een file waarbij de vertraging opliep tot meer dan 20 minuten.


Locatie Reageren 1.299x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Auto rijdt gaskast omver en botst tegen andere auto bij ongeval bij 't Harde
5 gewonden bij frontale aanrijding op de N309 Eperweg bij 't Harde
Brand in schuur Marmerstraat 't Harde snel geblust door brandweer
Het weer in Wezep
Helder 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08