Nieuwsarchief

5 gewonden bij frontale aanrijding op de N309 Eperweg bij 't Harde

Op de N309 Eperweg tussen 't Harde en Elburg zijn donderdagavond bij een frontale aanrijding vijf personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond zeven uur 's avonds ter hoogte van de parkeerplaats tussen 't Harde en Elburg. Uit sporen was op te maken dat de rode auto met Duitse kentekenplaten op de verkeerde weghelft is gekomen en vervolgens frontaal op de tegemoetkomende zilveren auto is gebotst. In de rode auto zaten drie vrouwen, in de zilveren auto zat een ouder echtpaar. Alle vijf de betrokkenen raakten gewond en zijn per ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Van de vijf ambulances die van het ongeval vandaan vertrokken is een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gegaan. De brandweer van Elburg heeft bij de zilveren auto de deur aan de bestuurderszijde verwijderd om het slachtoffer makkelijker uit de auto te kunnen krijgen. Daarnaast heeft de brandweer geholpen met de opvang van de slachtoffers tot dat er voor elke gewonde een ambulance ter plaatse was.

Vanwege het ongeval was de N309 tussen 't Harde en Elburg enkele uren afgesloten. Het verkeer kon wel gebruik maken van de naastgelegen parkeerplaats om het ongeval te passeren. Naast de weginspecteur van de provincie Gelderland was ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat ter plaatse om te assisteren bij het ongeval op de provinciale weg. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Omstreeks tien over tien kon de weg weer vrijgegeven worden.


Locatie Reageren 2.880x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Auto rijdt gaskast omver en botst tegen andere auto bij ongeval bij 't Harde
Auto botst op achterkant van trailer vrachtwagen A28 't Harde
Brand in schuur Marmerstraat 't Harde snel geblust door brandweer
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08