Nieuwsarchief

Verkeersinfarct door aanrijding met flinke schade op Elspeterweg Nunspeet

Het verkeer heeft donderdag in de avondspits veel last gehad van een aanrijding op de Elspeterweg in Nunspeet. Rond half vijf kwam het tot een aanrijding tussen drie voertuigen op de Elspeterweg tussen de A28 en het station van Nunspeet. Bij het ongeval raakte niemand gewond, maar er was wel sprake van forse schade aan twee van de drie betrokken voertuigen. De twee auto's liepen het meeste schade op, deze twee voertuigen hadden beide forse schade aan de linkervoorzijde. Een betrokken busje liep minimale schade op. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de twee personenauto's te bergen.

Vanwege het ongeval liep het in en rond Nunspeet compleet vast. Op de afritten van de A28 Nunspeet/Elspeet liep het verkeer vast tot op de snelweg, waardoor er op de hoofdrijbaan ook file ontstond in beide richtingen. Veel verkeer koos er voor om om te rijden via afslag Nunspeet-Oost/Epe. Ook daar kwam het vast te staan op de afrit waardoor de file terugsloeg tot op de hoofdrijbaan. Op de Elspeterweg kwam het vast te staan vanaf de kruising richting Vierhouten helemaal tot aan het station van Nunspeet. In de andere richting stond het al voor het station vast tot aan het ongeval. Rond kwart voor zes was de weg weer vrij en loste het verkeersinfarct langzaam weer op.
Locatie Reageren 718x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet
Vrachtwagen raakt bestelbus bij lossen bij supermarkt in Nunspeet
Zwaargewonde bij geweldsincident Schaepmanlaan Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 2,4°C
Z 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25
@MartijnFSnl Ik heb beide video’s van die Canadees eens zitten bekijken. Het bevestigd eigenlijk op allerlei vlakken de onzin die soms verkocht wordt hier in NL in de media over snelheid/oorzaak ongevallen. Gelijk ook even goed opgeslagen.
Donderdag 23 januari 2020 - 00:18