Nieuwsarchief

Vrachtwagen tegen geleiderail in middenberm A28 Nunspeet

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagochtend met zijn combinatie tegen de geleiderail in de middenberm van de A28 bij Nunspeet gereden. Volgens de politie is de vrachtwagenchauffeur mogelijk onwel geworden tijdens het besturen van zijn voertuig, waarna de chauffeur links van de weg in de middenberm tegen de geleiderail kwam. De chauffeur is door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie liet weten dat de bestuurder zeker niet onder invloed reed.

Vanwege het ongeval was de linkerrijstrook afgesloten voor het verkeer tussen 't Harde en Nunspeet. Tijdens de berging van de vrachtwagen door bergingsbedrijf Stouwdam moest het verkeer korte tijd gebruik maken van de vluchtstrook. De geleiderail raakte zwaar beschadigd en moest direct gerepareerd worden middels een spoedreparatie. Daarvoor bleef de linkerrijstrook nog enige tijd afgesloten.

In de staart van de file botste ter hoogte van de invoegstrook bij 't Harde een automobiliste zijwaarts op een botsabsorber die onderweg was naar het ongeval bij Nunspeet. Bij dat ongeval raakte niemand gewond. De botsabsorber kon doorrijden en kon alsnog het ongeval bij Nunspeet beveiligen. De berger is na het bergen van de auto doorgereden naar het ongeval bij Nunspeet en daar werden de schadeformulieren ingevuld.


Locatie Reageren 854x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Auto en vrachtwagen schampen elkaar op de N795 Eperweg Nunspeet
Auto's botsen op kruising Eperweg - Albertlaan Nunspeet
Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,3°C
N 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@alarmermelo Is er een oorzaak bekend?
Dinsdag 07 april 2020 - 15:04
Triest hoe dit zo gaat. De lokale ondernemers hebben het al zwaar genoeg. https://t.co/jCi9c5JIen
Dinsdag 07 april 2020 - 13:21
Nieuws: Auto uitgebrand op de A50 tussen Hattem en Heerde - https://t.co/dsNF879jgU (foto's & video) https://t.co/IHBfwIk3Ai
Dinsdag 07 april 2020 - 07:25
Ga je de weg op zo? Hou dan rekening met dichte mist. Het zicht is op sommige stukken behoorlijk slecht.
Dinsdag 07 april 2020 - 06:51
Op de A50 tussen Hattem en Heerde is een personenauto in brand gevlogen. De felle brand is door brandweer Hattem geblust. Vanwege de bergingswerkzaamheden is de rechterrijstrook nog dicht. Daardoor nu een korte file richting Apeldoorn. https://t.co/i4IWtwOZFw
Dinsdag 07 april 2020 - 06:24
@Bezig_Bijtje81 Ja, dat zijn zogenaamde ‘RAIN’ (Rijdende Afzetting In de Nacht) — zie: https://t.co/rA6PoBR9Bp
Maandag 06 april 2020 - 13:10
@Bezig_Bijtje81 Met zo’n verticaal uitschuifbaar ding? Ik heb ‘m in Nederland nog nooit voorbij zien komen. Maar ik ben benieuwd!
Maandag 06 april 2020 - 13:07
Aardig snufje uit België… wanneer gaan we dit in Nederland op de snelwegen zien? https://t.co/X75PGYthzD
Maandag 06 april 2020 - 13:03
Luchtalarm Wezep check! @VNOGregio
Maandag 06 april 2020 - 12:01