Nieuwsarchief

Wielrenner gewond bij ongeval op de Eperweg bij 't Harde

Een wielrenner is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de N309 Eperweg bij 't Harde. Ter hoogte van de afslag van de A28 zijn momenteel werkzaamheden, waardoor het fietspad vanaf het station richting 't Harde afgesloten is. De wielrenner was bij de afzetting op het fietspad de rijbaan op gegaan en zou bij de verkeerslichten door het rode licht gefietst zijn. Een automobilist die vanuit de richting van 't Harde kwam en linksaf de A28 op wilde gaan kreeg groen en reed de kruising op. Op de kruising kwam het vervolgens tot een aanrijding tussen de wielrenner en de auto, waarbij de wielrenner op de voorruit van de auto terecht kwam en vervolgens hard ten val kwam op een paar blokken die op de weg lagen. De wielrenner is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De auto is door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen.
Locatie Reageren 1.704x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Twee gewonden bij woningbrand Tufsteenstraat 't Harde
Dubbele kopstaart botsing op de N309 Eperweg 't Harde
Twee gewonden bij kopstaart aanrijding N309 Eperweg 't Harde
Het weer in Wezep
Zonnig 15,7°C
NNO 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
[Brandweer 10:32.00] P 2 BON-01 Ass. Ambu. (afhijsen) Harm Aartsweg 't Loo Oldebroek 066951 066742
Vrijdag 10 april 2020 - 10:31
Nieuws: Dronken bestuurder verzet zich hevig bij aanhouding na veroorzaken ongeval in Zwolle - https://t.co/TrWYz2HGNO (foto's & video) https://t.co/cz2m6T1KJx
Vrijdag 10 april 2020 - 02:14
@EerstGeert @112_doetinchem Ohja. Vergeet niet: rechters geven soms strafvermindering als de privacy van een verdachte ernstig is aangetast. We zouden toch niet willen dat zo’n dronkenlap die potentieel doden had kunnen veroorzaken een lagere straf zou krijgen door wat beelden?
Vrijdag 10 april 2020 - 00:56
@EerstGeert @112_doetinchem Tja, ik gun het hem van harte dat zijn bedrijfsreclame vol in beeld komt, maar inderdaad, journalistiek / ethisch gezien zijn dat niet de normen. Aangezien ik een montage moet maken mét blur is dat denk ik ook hoe ik ‘m zelf op mijn website publiceer.
Vrijdag 10 april 2020 - 00:39
@Mesfeken Nee werkzaamheden daar. Een tunneldeel dicht. https://t.co/0bwP9mBTlH
Vrijdag 10 april 2020 - 00:07
Een bezopen bestuurder die met zijn bedrijfsbus eerst op de Ceintuurbaan in de tunnel onder ‘t spoor door een ambu bijna frontaal raakt en later thv Isala een forse kopstaart aanrijding veroorzaakt ging vol in verzet bij zijn aanhouding. Agenten kregen klappen en trappen. #zwolle https://t.co/LIgltWHzCd
Donderdag 09 april 2020 - 23:32
@tiesvdheide Grappig hè dat het eigenlijk niet eens direct opvalt dat ze er niet zijn, totdat je er eentje ziet? ????
Donderdag 09 april 2020 - 22:42
@biansje @HEMA Ik kick hier niet op, maar ik wil wel een discussie teweeg brengen waarbij hopelijk veranderingen plaatsvinden. Ik kan een filiaalmanager wel aanspreken, maar die gaat landelijk beleid echt niet zo ineens anders krijgen. Het probleem speelt in veel meer filialen kennelijk.
Donderdag 09 april 2020 - 21:13
@biansje @HEMA Daarom had ik dat ook direct in de eerste tweet er neergezet. Lokaal personeel kan niks veranderen aan landelijk beleid. En de medewerkers vanmiddag in de winkel waren zeker behulpzaam.
Donderdag 09 april 2020 - 21:12
@biansje @HEMA Dus er is een optie om de reguliere kassa ook open te doen? Zou qua service een hele verbetering zijn. ???? En nogmaals, geen aanval op het personeel van het filiaal, die waren hard aan het werk. Ik vind het landelijke beleid gewoon raar ten opzichte van alle andere winkels.
Donderdag 09 april 2020 - 21:08