Nieuwsarchief

Politie zoekt automobilist die verkeersregelaar opzettelijk aanreed N308 Zuiderzeestraatweg Wezep

Een verkeersregelaar is donderdagmiddag rond half een gewond geraakt toen hij op de kruising van de N308 Zuiderzeestraatweg en de N763 Kamperstraatweg opzettelijk aangereden werd door een automobilist. De N308 Zuiderzeestraatweg is afgesloten vanwege groot onderhoud uitgevoerd door de provincie Gelderland. Ter hoogte van de N763 Kamperstraatweg is daarom de weg afgesloten, daar mogen alleen landbouwvoertuigen en automobilisten met (bewoners)brief van de aannemer door de afzetting rijden. De automobilist die aangereden kwam, mocht er niet doorheen maar ging de discussie aan met de verkeersregelaar en schold de verkeersregelaar uit. Vervolgens reed de automobilist de verkeersregelaar aan.

De verkeersregelaar raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel. De automobilist is na zijn actie doorgereden en de politie is een Burgernet actie gestart om de auto te vinden. De politie is in de omgeving van Wezep en Oldebroek druk op zoek naar het voertuig.

Het Burgernet bericht:
"Pol zoekt i.v.m. een verkeersongeval een rood/bruine personenauto, merk onbekend, type cabriolet met 1 inzittende omgeving Wezep/Oldebroek Tips? Bel nu 112"
Locatie Reageren 2.855x


Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Achtervolging vanuit Wezep eindigt bij Oldebroek, verdachte aangehouden in Oosterwolde Gld
Steekpartij met vijf gewonden in Wezep, 34-jarige man uit Hattem aangehouden
Van knaloranje naar natuurlijk wit licht op de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek en Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,9°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
RT @VolkerRail Wij werken aan verschillende projecten door het hele land. Sinds kort hangen onze nieuwe bouwhekdoeken op de bouwlocaties. Heb jij ze al gezien? #teamvolkerrail #maakmorgenmogelijk #vernieuwen https://t.co/5OnV8bmsXs
Maandag 21 september 2020 - 08:00
@HetStadsatelier Goed gezien, inderdaad bij @FruittuinVrbeek! Mooie locatie!
Zondag 20 september 2020 - 22:12
Nieuws: Zes Koninklijke onderscheidingen bij korpsavond brandweer Oldebroek - https://t.co/RgvaeJRZ6R (foto's) https://t.co/fdpMtn0kHa
Zondag 20 september 2020 - 21:02
[Politie 12:52.17] Aanrijding Letsel Elburgerweg Vaassen
Zondag 20 september 2020 - 12:52
RT @OvDRail_Jeroen Vanwege een aanrijding te Wezep is het treinverkeer daar gestaakt. Collega Philippe heeft de regie. Gestrande reizigers vervolgen op dit moment hun reis. @ICB_ProRail is ter plaatse om overheidshulpdiensten te assisteren. #ProRail #incidentenbestrijding #incidentenbestrijders https://t.co/pXrIP9CnYD
Zondag 20 september 2020 - 00:40
Overweg Stationsweg Wezep is afgesloten vanwege een aanrijding op het spoor. Locatie is verder nog onbekend, hulpdiensten zijn aan het zoeken.
Zaterdag 19 september 2020 - 23:27
[Traumahelikopter 23:16.51] A1 (MMT Inzet, amheli regio 06) 13991 Rit 82873 Wezep Ow Stationsweg 78.79
Zaterdag 19 september 2020 - 23:16