Nieuwsarchief

Zoekactie met duikers vanwege te water geraakte auto N50 Kamperveen

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat ontdekte in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart voor twee op de N50 ter hoogte van Kamperveen een auto die te water was geraakt. De bestuurder van de auto was echter nergens te bekennen. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder van de auto mogelijk onder de auto lag of in het water terecht was gekomen, werd de brandweer opgeroepen. Naast de brandweer van Kampen werden ook de duikers van brandweer Zwolle gealarmeerd. Na een zoekactie is er niemand aangetroffen bij het voertuig. Waar de automobilist na het ongeval naar toe is gegaan, is niet bekend.

Vanwege het ongeval en de zoekactie werd de N50 tussen Kampen-Zuid en knooppunt Hattemerbroek afgesloten voor het verkeer. Nadat de zoekactie afgerond was, is de auto door bergingsbedrijf Stouwdam uit de sloot getakeld.


Locatie Reageren 2.754x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Auto met vier inzittenden van de weg N50 Kamperveen
Auto met aanhanger in brand op de N50 bij Kamperveen: weg dicht
Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval N763 Kamperstraatweg - De Zande Kamperveen
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,2°C
W 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier