Nieuwsarchief

Bedrijfsbus raakt te water langs de N50 tussen Kampen Zuid en knooppunt Hattemerbroek

De bestuurder van een bedrijfsbus is maandagmiddag rond tien voor half vier met zijn voertuig van de weg geraakt en in het water terecht gekomen op de N50 tussen Kampen Zuid en knooppunt Hattemerbroek. Volgens de politie zou de bestuurder afgeleid zijn geweest en daarbij in de berm terecht zijn gekomen. Na een stuurcorrectie kwam het voertuig rechts van de weg in de berm terecht en belandde vervolgens in de naastgelegen sloot. De bestuurder is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De berging van de bedrijfsbus vond in twee stappen plaats, omdat de weg niet voor een langere tijd afgesloten kon worden vanwege de avondspits. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft het voertuig eerst zijdelings via de schuine kant uit de sloot getrokken. Vervolgens is het busje met de kraan 'vierkant' omhoog getakeld. De weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft het verkeer enkele minuten stilgezet, zodat het voertuig veilig op de bergingsauto gezet kon worden.

Vanwege het ongeval en de berging van het voertuig stond er een file van zo'n 7 kilometer tussen Kampen Noord en Kampen Zuid.


Locatie Reageren 1.890x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kamperveen:

Auto met vier inzittenden van de weg N50 Kamperveen
Auto met aanhanger in brand op de N50 bij Kamperveen: weg dicht
Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval N763 Kamperstraatweg - De Zande Kamperveen
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,9°C
WNW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier