Nieuwsarchief

Bedrijfsbus botst tegen de geleiderail op de A28 tussen Wezep en 't Harde

Op de A28 tussen Wezep en 't Harde is vrijdagavond een bestuurder van een bedrijfsbus tegen de geleiderail gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf over acht op de rijbaan richting Harderwijk. De bestuurder probeerde een aansteker te pakken maar kwam met een wiel links van de weg in de middenberm terecht. Door het hoogteverschil tussen het asfalt en de berm verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hij slingerde eerst naar rechts, om vervolgens de geleiderail te raken in de middenberm.

De hulpdiensten kregen aanvankelijk eerst het bericht door dat de bedrijfsbus over de kop zou zijn geslagen, maar daar bleek geen sprake van te zijn. De gealarmeerde brandweer van Wezep werd kort na het alarmeren alweer geannuleerd. De bestuurder bleek ongedeerd te zijn en was al uit zijn voertuig. De berger van bergingsbedrijf Stouwdam was snel ter plaatse en had de bedrijfsbus binnen enkele minuten op de bergingsauto staan. De weginspecteur van Rijkswaterstaat laat de aannemer ter plaatse komen om de geleiderail te repareren.
Locatie Reageren 1.411x

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Auto van de weg op de A28 tussen Wezep en 't Harde
Gewonde bij kopstaart aanrijding A28 't Harde - Wezep
Automobilist aangehouden na veroorzaken ongeval op A28 tussen 't Harde en Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,0°C
Z 4,7km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02