Twee gewonden bij ongeval Eperweg 't Harde

Bij een ongeval tussen twee auto's op de Eperweg in 't Harde zijn zaterdagochtend twee gewonden gevallen. Een automobilist wilde vanaf de Kaerweg de Eperweg op toen er vanaf de Eperweg een andere automobilist aan kwam gereden. Beide automobilisten hebben elkaar waarschijnlijk niet gezien, waarna er een aanrijding ontstond. Een automobilist is opgevangen door buurtbewoners in het huis, de automobilist die op de Eperweg reed moest met behulp van de brandweer uit zijn auto worden gehaald. Beide slachtoffers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval trok veel bekijks. Daarnaast ontstond er ook een flinke file op de Eperweg. De brandweer heeft het wegdek nog gereinigd, terwijl de berger bezig was met het bergen van de auto's. Tegelijkertijd kwam er ook nog een ambulance met spoed langs naar een melding in 't Harde of Elburg.

Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws van op 't Harde:

Pechgeval eindigt in zwaar ongeval met zeer ernstig letsel op de N309 Eperweg bij 't Harde
Gewonde bij kopstaart aanrijding A28 tussen 't Harde en Nunspeet
Fietser zwaargewond bij ongeval N309 Eperweg 't Harde
Zonnig 31,2°C
NNO 4,7km/h
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03
@pieter_baas 120km/h (na 19.00u), voorheen 130km/h. Ik reed in echte kilometers ±125-130km/h (op de snelheidsmeter is dat 130-135km/h) ongeveer denk ik. Auto’s voor mij zullen als ik het inschat zo’n 105-115km/h gereden hebben, sowieso onder de Vmax.
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:48
@pieter_baas Groot licht gebruik ik ook liever niet, uiterst middel en inderdaad intimiderend soms. Maar als je goed spiegelt, is het overduidelijk dat er verkeer aan komt. Die auto’s hadden al lang en breed op rijstrook 2 moeten zitten, dan hoef je niet te schrikken.
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:44
@dicktheboss Klopt, wachtte totdat alles achter mij weg was om dan naar rechts te gaan. Alleen die quad en BMW had ik vanaf links niet op mijn kruising verwacht (ze reden rondjes op dat stuk zag ik later op de dashcam terug).
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:38
@pieter_baas Opjutten? Ik kom aangereden, rem netjes, ga niet bumperkleven, sein even met mijn grootlicht en laat het gas los (je ziet de afstand zelfs toenemen!) en ga pas weer op het gas als ik zie dat er écht ruimte is (ik trek vrij traag op). Het is niet alsof ik ze van de weg druk. ????
Donderdag 06 augustus 2020 - 23:36