Nieuwsarchief

Vrouw komt om het leven bij treinongeval in Nunspeet

Een 73-jarige vrouw is zaterdagmiddag rond twaalf uur om het leven gekomen bij een treinongeval in Nunspeet. Op de overweg bij het station aan de Elspeterweg kwam de vrouw met haar auto door filevorming stil te staan op de overweg, waarna ze door een Intercity naar Leeuwarden werd gegrepen. Vlak na het ongeval zouden omstanders de vrouw uit het voertuig hebben gehaald, maar hulp mocht niet meer baten: de vrouw overleed ter plaatse aan het ongeval.

Het dramatische ongeval zorgde ervoor dat het treinverkeer tussen Putten en 't Harde uren stil heeft gelegen. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van het KLPD heeft het ongeval in onderzoek. Bergingsbedrijf Stouwdam uit Oldebroek heeft het voertuig geborgen. Omstreeks kwart voor drie is de Elspeterweg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Locatie Reageren 4.437x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Nunspeet:

Verkeersinfarct door aanrijding met flinke schade op Elspeterweg Nunspeet
Echtpaar ontsnapt aan de dood bij ongeval op spoorwegovergang in Nunspeet
Automobilist richt ravage aan bij ongeval Oenenburgweg Nunspeet
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08